Schimb de replici pe tema programului „Rabla pentru taximetrişti”. Ciucu: Serviciul de taxi din Bucureşti este o ruşine. Nu aţi făcut nimic/ Firea: CGMB a votat un regulament în premieră

Primarul general, Gabriela Firea, a avut un schimb de replici, marţi, în şedinţa CGMB, cu Ciprian Ciucu, consilier PNL, după ce acesta din urmă a afirmat că Primăria nu a făcut nimic pentru a îmbunătăţi serviciul de taxi din Bucureşti.

643 afișări
Imaginea articolului Schimb de replici pe tema programului „Rabla pentru taximetrişti”. Ciucu: Serviciul de taxi din Bucureşti este o ruşine. Nu aţi făcut nimic/ Firea: CGMB a votat un regulament în premieră

Schimb de replici pe tema programului „Rabla pentru taximetrişti”. Ciucu: Serviciul de taxi din Bucureşti este o ruşine. Nu aţi făcut nimic/ Firea: CGMB a votat un regulament în premieră

„Serviciul de taxi din Bucureşti este o ruşine. Când vin oamenii în Bucureşti, acest serviciu este o ruşine. Nu aţi făcut nimic în trei ani pentru a îmbunătăţi acest serviciu. (...) Din punctul meu de vedere este o activitate de tip mafiot. Aş vota acest proiect dacă ar fi pentru maşini hibrid sau elecrice”, a spus Ciprian Ciucu în şedinţa CGMB de marţi.

În replică, primarul general, Gabriela Firea, i-a răspuns lui Ciucu, precizând că în mandatul ei s-a votat un regulament în premieră pentru serviciul de taxi.

„Mă acuzaţi că nu am făcut nimic în acest sens. Dar eu ştiu că eu am propus şi CGMB a votat un regulament în premieră, inspirat din ţările europene. Zilnic se fac controale şi se dau amenzi celor care nu respectă regulamentul”, a precizat Gabriela Firea.

Schimbul de replici a avut loc în contextul în care Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, marţi, un proiect care prevede acordarea, de la 1 ianuarie 2020, a 3.000 de eco-vouchere, în valoare de 15.000 mii de lei fiecare, pentru taximetriştii care îşi casează autoturismele poluante.

Taguri:
taxi,
rabla,
voucher

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici