Schimb dur de replici între Cătălin Drulă (USR) şi Kelemen Hunor (UDMR): UDMR, satelitul PSD/Spuneţi iar o bazaconie

Deputatul USR Cătălin Drulă şi liderul UDMR, Kelemen Hunor, au avut, joi, un schimb de replici în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură. Drulă a susţinut că formaţiunea sa nu are nimic de reproşat maghiarilor, ci UDMR, care s-a transformat într-un ”satelit al PSD”.

1365 afișări
Imaginea articolului Schimb dur de replici între Cătălin Drulă (USR) şi Kelemen Hunor (UDMR): UDMR, satelitul PSD/Spuneţi iar o bazaconie

Schimb dur de replici între Cătălin Drulă (USR) şi Kelemen Hunor (UDMR): UDMR, satelitul PSD/Spuneţi iar o bazaconie

”USR susţine o Românie în care etniile convieţuiesc paşnic. USR are mulţi maghiari între rândurile sale, are maghiari chiar în conducere, dar nu ungurii sunt problema, ci UDMR. Nu vă mai reprezentaţi electoratul. Deci nu maghiarii sunt problema, ci UDMR, partidul care s-a transformat în satelitul PSD. Cu sprijinul dvs. face Liviu Dragnea românilor şi magjhiarilor deopotrivă ce face de doi ani de zile”, a spus Cătălin Drulă.

În replică, liderul UDMR a spus că, în discursul său, nu a pronunţat numele vreunui reprezentant UDMR.

”Văd că aţi înţeles despre cine este vorba. Văd că sunteţi de acord cu ceea ce am zis şi aţi simţit nevoia să interveni şi să vorbiţi, să spuneţi iar o bazaconie. Din acest punct de vedere ne-am lămurit. Şi noi, şi oamenii, şi cetăţeni, toţi”

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat joi, ca răspuns pentru liderul USR Dan Barna, care a spus că UDMR este parte a problemei în care a ajuns România în 29 de ani, că nu ar trebui folosite etichete, deoarece UDMR nu spune că USR e partid de securişti.

”Colegul nostru pune etichete de diferite tipuri şi cu asta crede că a rezolvat propria neputinţă politică. Am o rugăminte modestă: haideţi să nu ne mai etichetăm unii pe alţii. Nici noi nu spunem despre partidul condus de d-voastră ceea ce spune legenda urbană: nu spunem ca aţi fi un partid de securişti, nu spunem că sunteţi soldaţii băieţilor cu ochii albaştrii", a mai spus liderul UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici