Schimb dur de replici între Onţanu şi Paleologu, în faţa clădirii în flăcări

Primarul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, şi ministrul Culturii, Theodor Paleologu, au avut, vineri noapte, un schimb dur de replici în faţa clădirii care a fost afectată de un puternic incendiu, în legătură cu avizele date pentru ridicarea construcţiei respective.

20 afișări
Imaginea articolului Schimb dur de replici între Onţanu şi Paleologu, în faţa clădirii în flăcări

Schimb dur de replici între Onţanu şi Paleologu, în faţa clădirii în flăcări

În prezenţa presei, a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, şi a premierului Emil Boc, Onţanu i-a reproşat lui Paleologu că Ministerul Culturii a eliberat avize pentru construirea clădirii respective.

"Eu am eliberat avize?? Nu ştiţi ce vorbiţi!" a replicat Paleologu, care l-a acuzat, la rândul său, pe edilul sectorului 2 că reprezentanţii Primăriei au semnat pentru eliberarea avizelor respective.

Discuţia dintre cei doi a fost întreruptă de intervenţia promptă a premierului Emil Boc, care a catalogat incidentul, în particular, adresându-se primarului Capitalei, ca fiind "penibil" şi "nelalocul său".

"Este penibil! Nu este momentul pentru aşa ceva", i-a spus Boc lui Sorin Oprescu, după care a întrerupt declaraţiile ministrului Culturii pe care le făcea presei, trăgându-l de mână şi întrebându-l dacă a fost în biserică (n.r. - Biserica Armenească).

Ministrul Culturii a răspuns că a fost în biserică, a văzut care este situaţia şi că a fost la faţa locului încă de la începutul incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici