Şcoală din Olt evacuată după ce a luat foc acoperişul

Un incendiu a izbucnit, vineri, într-o şcoală din judeţul Olt. Zeci de elevi şi cadre didactice au ieşit din clădire.

187 afișări

Incendiul a izbucnit la şcoala din comuna Sârbii Măgura, sat Branişte, judeţul Olt.

Incendiul se manifestă la acoperiş, pe aproximativ 300 de metri pătraţi.

34 de copii, patru cadre didactice şi două persoane care fac parte din categoria personalului auxiliar au ieşit din clădire când au observat incendiul.

„La faţa locului acţionează trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenţie şi un echipaj SMURD. De asemenea, în sprijinul pompierilor intervin şi SVSU Sârbii Măgura şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. Intervenţia este în desfăşurare”, informează ISU Olt.

Un cadru didactic a suferit atac de panică, a fost asistată la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

Copiii au fost preluaţi de părinţi, în siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici