Şcoală online, dar cu ce? Moş Nicolae a venit cu laptopuri pentru 30 de copii din Buzău.

  • 30 de copii dintr-o comună din Buzău au primit laptopuri pentru a învăţa online
  • Asociaţia ”Hai să ajutăm” este cea care a organizat donarea de device-uri
  • În România, peste 800.000 de elevi nu au acees la internet
494 afișări
Imaginea articolului Şcoală online, dar cu ce? Moş Nicolae a venit cu laptopuri pentru 30 de copii din Buzău.

Şcoala online, dar cu ce? Moş Nicolae a venit cu laptopuri pentru 30 de copii din Buzău.

Teodora Tănasă, managerul Asociaţiei ”Hai să ajutăm”, a donat 30 de laptopuri copiilor care au văzut device-uri doar la profesorii de la şcoală.

  • „Emoţia este unică pentru că vezi zâmbetul. Pentru că ştii că ai ajutat un copil să înveţe. Am donat laptopuri şi atunci pentru ei este un mare ajutor”, povesteşte Teodora Tănasă, Project Manager Asociaţia „Hai Să Ajutăm”
Valeriu Mocanu, profesor de Matematică, vede acest ajutor ca pe un dar de la Dumnezeu. În sfârşit, se va putea vedea cu elevii săi pe Zoom.
 
  •  „Aici, la noi, la Năeni (localitate din Buzău n.red.) avem însă şi nişte probleme de dotări, pentru că sunt copii care sunt din foarte multe sate unde nu e nici semnal, unii nu au avut nici resurse”, spune profesorul de Matematică Valeriu Mocan. 
S-a organizat o întreagă echipă. Toţi copiii nevoiaşi s-au strâns la o şcoală din Buzău. „Acum o să-i învăţăm cum să lucreze cu laptopurile, pentru că este ceva nou pentru ei”, mai spune dascălul. 
 
800.000 de elevi din România nu au Internet.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici