Şcoală online din cauza lipsei căldurii şi apei calde. 11 unităţi de învăţământ din Deva vor fi închise de luni

Prefectura judeţului Hunedoara a anunţat vineri că 11 unităţi de învăţământ din Deva, printre care grădiniţe, şcoli şi licee, îşi vor desfăşura de luni activităţile în sistem online, după ce Complexul Energetic Hunedoara a anunţat sistarea furnizării căldurii şi apei calde.

819 afișări
Imaginea articolului Şcoală online din cauza lipsei căldurii şi apei calde. 11 unităţi de învăţământ din Deva vor fi închise de luni

Şcoală online din cauza lipsei căldurii şi apei calde. 11 unităţi de învăţământ din Deva vor fi închise de luni

Cele 11 unităţi de învăţământ îşi vor desfăşura activitatea în sistem online în perioada 8-12 martie, potrivit unui comunicat al Prefecturii Hunedoara. 

„Începând de luni, 8.03.2021, activitatea didactică din 11 unităţi de învăţământ din Deva, se va desfăşura în sistem online, ca urmare comunicatului societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA, Sucursala Electrocentrale Deva-Termocentrala Mintia, care anunţă sistarea furnizării agentului termic primar, implicit a apei calde de consum şi a încălzirii în municipiul Deva”, se arată în comunicat.

Cele 11 unităţi de învăţământ care funcţionează în 37 de clădiri racordate la reţeaua de termoficare a oraşului sunt: Liceul cu program Sportiv „Cetate”, Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, Liceul Tehnologic „Transilvania”, grădiniţa cu program prelungit nr. 7, Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”, Liceul Teoretic „Teglas Gabor”, Şcoala gimnazială „Andrei Şaguna”, Şcoala primară „Samuel”, Şcoala sanitară postliceală „Carol Davila” şi Şcoala Postliceală „Vasile Goldiş”.

„Reamintim că dintre unităţile de învăţământ din Deva, beneficiază de sisteme de încălzire proprie doar Colegiul Naţional <Decebal> Deva, Colegiul Naţional Pedagogic <Regina Maria> Deva, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6 Deva, Palatul Copiilor Deva şi internatul Liceului cu Program Sportiv <Cetate> Deva”, a transmis Prefectura Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici