Şcoala online şi absenţele. Părinţii nu sunt de acord ca prezenţa elevilor să fie condiţionată de defecţiunile tehnice

  • Iulian Cristache, Asociaţia de Părinţi: Să existe posibilitatea ca profesorul să se uite în caietul elevului
  • Părinţii cer materiale didactice pe care să le primească elevii la finalul zilei
  • Iulian Cristache: Directorii şcolilor să permită elevilor să vină cu un sandwich şi o apă potabilă de acasă
47388 afișări
Imaginea articolului Şcoala online şi absenţele. Părinţii nu sunt de acord ca prezenţa elevilor să fie condiţionată de defecţiunile tehnice

Părinţii şi elevii vor să fie schimbate regulile din şcoli. Mai exact, cer modificarea ordinului comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Educaţiei. Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, atrage atenţia că elevii nu ar trebui să primească absenţe dacă nu pot participa la orele online din cauza conexiunii slabe la internet.

„Referitor la absenţele motivate, este normal pentru că se poate întâmpla ca unui elev care stă acasă să i se întrerupă curentul sau să aibă în acel moment o conexiune slabă, adică să aibă o problemă. Poate să i se strice laptopul”, susţine  Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici