Scoaterea cadavrelor minerilor ar putea dura şi 45 de zile

Unul dintre procurorii care fac parte din comisia de anchetă a exploziilor de sâmbătă de la mina Petrila a declarat, duminică seară, corespondentului MEDIAFAX, că scoaterea cadavrelor minerilor din subteran ar putea dura până la 45 de zile.

18 afișări
Imaginea articolului Scoaterea cadavrelor minerilor ar putea dura şi 45 de zile

Scoaterea cadavrelor minerilor ar putea dura şi 45 de zile (Imagine: Mediafax Foto)

Procurorul a declarat, sub protecţia anonimatului, că până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-a luat nicio decizie în ceea ce priveşte momentul în care vor fi scoase cadavrele minerilor.

Sursa citată a spus însă că se lucrează la un plan de acţiune care să prevadă absolut toate pericolele ce pot apărea.

Potrivit procurorului citat, pentru scoaterea cadavrelor minerilor ar putea fi vorba despre o perioadă foarte lungă, respectiv de până la 45 de zile, întrucât locul este foarte periculos.

Aceasta nu este ultima soluţie, a spus sursa citată, anchetatorii făcând acum planul pentru a găsi măsurile cele mai sigure.

Doisprezece mineri şi salvatori au murit, sâmbătă, în urma a două explozii de la mina Petrila, alte 14 persoane fiind rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici