Şcolile din Cluj-Napoca se pregătesc pentru alte 14 zile în scenariul roşu

  • Şcolile din Cluj-Napoca rămân încă 14 zile în scenariul roşu, întrucât rata de infectare s-a menţinut peste 3 la mia de locuitori.
  • Restricţiile s-au menţinut şi în comunele Floreşti şi Tritenii de Jos. Şcolile din alte patru localităţi ale judeţului trec şi ele în online.
  • De vineri, trec în scenariul roşu, pe o perioadă de 14 zile, pentru şcolile din Buza, Frata, Iclod şi Ţaga.
982 afișări
Imaginea articolului Şcolile din Cluj-Napoca se pregătesc pentru alte 14 zile în scenariul roşu

Şcolile din Cluj-Napoca, încă 14 zile de scenariu roşu

În condiţiile în care rata de infectare din ultimele două săptămâni s-a menţinut peste pragul de 3 la mia de locuitori în Cluj-Napoca (5,88), Floreşti (5,53) şi Tritenii de Jos (5,21), autorităţile au decis menţinerea restricţiilor, începând de joi, pentru o perioadă de 14 zile.

Şcolile din Cluj-Napoca, Floreşti şi Tritenii de Jos vor continua în scenariul roşu pentru 14 zile.

De asemenea, pentru că rata de incidenţă cumulată a cazurilor Covid-19 în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3 la mia de locuitori în comuna Buza (3,37), comuna Frata (3,57), comuna Iclod (4,14) şi comuna Ţaga (3,43), CJSU a decis ca autorităţile să ia, începând de vineri, toate măsurile pentru „asigurarea rezilienţei comunităţii şi de diminuare a impactului tipului de risc, în scopul limitării şi prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2”.

De vineri, trec în scenariul roşu, pe o perioadă de 14 zile, pentru şcolile din Buza, Frata, Iclod şi Ţaga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici