Scurgeri de metanol în Bacău, după ce un vagon de tren a fost lovit de o maşină

Un tren cu 39 de vagoane, din care 8 pline cu metanol, a fost implicat într-un accident feroviar. O maşină a lovit unul din vagoanele în care era metanol, iar scurgerea a fost observată când trenul a ajuns la Bacău.

435 afișări
Imaginea articolului Scurgeri de metanol în Bacău, după ce un vagon de tren a fost lovit de o maşină

Pompierii din Bacău anunţă că au intervenit pe parcursul nopţii la un vagon avariat al unei garnituri de tren din 39 de vagoane, din care 8 vagoane pline cu metanol.

Practic, o maşină a lovit vagonul respectic în staţia CFR Roman, iar scurgerea a fost observată în staţia CFR Bacău).

Traficul feroviar a fost oprit imediat, după care a fost remediată defecţiunea.

„Traficul feroviar a fost reluat, trenul s-a pus în mişcare la ora 5:00”, au anunţat reprezentanţii ISU Bacău.

60 de litri de metanol au fost colectaţi în urma scurgerii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici