Se cere închisoare pe viaţă pentru criminalul care a ascuns cadavrul unei copile în canapea

Avocaţii cer închisoare pe viaţă pentru Marcel Şerbuc, criminalul din Berceni, care a recunoscut că a ucis-o pe fata concubinei sale, apoi i-a ascuns trupul într-o canapea. Instanţa a rămas, luni, în pronunţare.

1343 afișări
Imaginea articolului Se cere închisoare pe viaţă pentru criminalul care a ascuns cadavrul unei copile în canapea

Dosarul criminalului din Berceni a rămas în pronunţare, luni, spune avocatul Adrian Cuculis.

„Cu privire la daunele morale solicitate, acestea s-au ridicat la 600.000 de euro, iar cu privire la faptele de omor calificat şi tâlhărie, am solicitat aplicarea închisorii pe viaţă pentru Şerbuc Marcel”, spune Cuculis.

Potrivit avocatului, au fost momente tensionate, fiindcă apărarea şi Marcel Şerbuc au început să dea vina pe familia victimei minore cum ca aceştia ar fi neglijat-o.

Şerbuc şi-a recunoscut fapta, însă solicită să nu fie obligat la plata de despăgubiri.

Adrian Cuculis a spus că ultimele cuvinte ale lui Şerbuc au fost „îmi pare rău şi o să regret toată viaţa”.

Marcel Şerbuc este acuzat că a ucis-o pe fetiţa de 12 ani a concubinei sale şi i-a ascuns trupul într-o canapea.

Trupul unei fete de 12 ani a fost găsit, în luna iunie, într-un sac, ascuns în lada unei canapele într-un apartament din Berceni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici