Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei, în Comarnic şi Buşteni

Traficul rutier este aglomerat pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, deoarece foarte mulţi turişti merg la munte. Se circulă bară la bară în Comarnic şi Buşteni, iar traficul este intens şi între staţiunile Predeal şi Buşteni.

80 afișări
Imaginea articolului Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei, în Comarnic şi Buşteni

Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei, în Comarnic şi Buşteni

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către staţiunile montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, în localităţile Comarnic şi Buşteni, unde sunt formate coloane de autoturisme care circulă bară la bară.

Totodată, traficul este intens şi pe sensul de coborâre Braşov - Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Şoferii sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită, fără a efectua manevre riscante şi să folosească ruta alternativă de pe DN 1A: Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici