Se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, anunţă că de miercuri se deschide circulaţia pe DN 7C - Transfăgărăşan, între Piscul Negru, jud. Argeş, şi Cabana Bâlea Cascadă (jud. Sibiu).

732 afișări
Imaginea articolului Se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan

Se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan

„Se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan (DN7C) mâine (miercuri - n.r.) de la ora 8.00, între Piscul Negru (km 104) şi Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800)! Pe acest sector de drum, aflat la mare altitudine, circulaţia va fi permisă doar pe timpul zilei (între orele 7.00 - 21.00), iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar, până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiţii de siguranţă”, scrie, marţi, pe pagina sa de Facebook, directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Acesta le recomandă turiştilor care vor urca pe Transfăgărăşan să circule cu atenţie şi să respecte restricţiile impuse.

De asemenea, o atenţie suplimentară trebuie acordată urşilor, care, în ultimul timp se deplasează şi chiar staţionează pe carosabil.

Cristian Pistol spune că este foarte important ca turiştii să nu încerce să hranească urşii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici