Se prelungeşte starea de alertă cu 30 de zile! Orban a făcut anunţul privind relaxarea restricţiilor

  • Premierul Ludovic Orban a anunţat faptul că luni va avea loc şedinţa de guvern în care se vor lua noile măsuri
  • Guvernul va relaxa însă unele restrciţiile cum ar fi permiterea adunărilor de 100 de persoane
  • Modificările vor fi anunţate după şedinţa de guvern de mâine
  • Prelungirea stării de alertă nu s-a putut lua joi din cauza lipsei avizului Consiliului Legislativ
9806 afișări
Imaginea articolului Se prelungeşte starea de alertă cu 30 de zile! Orban a făcut anunţul privind relaxarea restricţiilor

Se prelungeşte starea de alertă cu 30 de zile! Orban a făcut anunţul privind relaxarea restricţiilor

Guvernul are mâine programată o şedinţă de guvern în care va prelungi starea de alertă cu 30 de zile dar va relaxa unele restricţii. Premierul Ludovic Orban a nunţat care este procedura, duminică, în cadrul unui eveniment la Călăraşi.

”Vom avea Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă luni, la 11.00, la 12.00 am convocat şedinţă de Guvern şi vom lua decizii. Deocamdată am agreat - că am avut mai multe solicitări - să permitem reluarea adunărilor publice, manifestaţiilor. Sigur că am fost favorabil ideii de a permite organizarea de adunări publice, de manifestaţii, sigur, în condiţiile de protecţie sanitară care sunt stabilite pentru alte evenimente. (...) Cel mai probabil, cât e permis şi acum la adunările electorale: 100 de persoane în aer liber, cu distanţare fizică, cu obligaţia de a purta mască. Nu vreau să mai cenzurăm sau cineva să comenteze că noi cenzurăm dreptul oamenilor de a protesta, dreptul oamenilor de a se manifesta prin adunări publice, dar vom avea grijă să fie respectate regulile de protecţie sanitară'', a spus Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici