VIDEO  Seceta îi disperă pe spanioli: în Andaluzia, ploaia este invocată cu ajutorul unei procesiuni religioase

Spaniolii apelează la slujbe, pentru a cere Divinităţii apa atât de necesară în agricultură, dar şi pentru uz caznic.

618 afișări
Imaginea articolului Seceta îi disperă pe spanioli: în Andaluzia, ploaia este invocată cu ajutorul unei procesiuni religioase

Seceta îi disperă pe spanioli: în Andaluzia, ploaia este invocată cu ajutorul unei procesiuni religioase

„Domnul să ne ajute şi să ne salveze de această secetă”, este mesajul auzit de credincioşii care au participat la procesiunea religioasă „El Abuelo”, în oraşul Jaen, din sudul Spaniei.

În zonă, temperaturile depăşesc deja 30 de grade, deşi vara încă n-a sosit.

Ploaia este cerută cu disperare de oameni, în timp ce rezervele de aprovizionare cu apă ale ţării sunt limitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici