Secret Santa. 4 idei de cadouri pentru colegii de la birou (P)

Zilele aceastea sunt, fără urmă de-ndoială, cele mai frumoase zile din an. Perioada în care pluteşte în aer bucuria Crăciunului, perioada listelor cu cadouri pentru cei dragi şi a bradului împodobit. Iar partea cea mai frumoasă este că ne bucurăm de această perioadă inclusiv la birou. Şi cum de la petrecerile de final de an nu lipseşte tradiţionalul Secret Santa, acel moment distractiv în care facem schimb de cadouri, nu putem să nu ne pregătim cu surprize şi cadouri pentru colegi.

2013 afișări
Imaginea articolului Secret Santa. 4 idei de cadouri pentru colegii de la birou (P)

Secret Santa. 4 idei de cadouri pentru colegii de la birou (P)

Însă alegerea unui cadou perfect pentru colegul tău secret poate fi o provocare, ţinând cont că nu ştii pentru cine pregăteşti cadoul. Aşa că, am ales 3 idei de cadouri de Crăciun care se potrivesc atât pentru o colegă, cât şi pentru un coleg.

Advent calendar, cadoul plin de surprize

Calendarul Advent este mereu o soluţie salvatoare când nu ştii ce să oferi în dar de Secret Santa. Tot mai multe branduri de beauty, dulciuri, decoraţiuni au în oferta lor aceste cadouri minunate care ne încântă pe toţi. Ce bucurie mai mare decât să descoperi în fiecare zi o nouă surpriză ascunsă în calendarul advent? Sună minunat, nu-i aşa? Şi pentru că şi nouă ne place nespus de mult această idee, am pregătit pe pagina glo.ro un Advent calendar care te va încânta zi de zi cu noi surprize şi oferte marca glo. Un motiv numai bun să te bucuri alături de colegi. 

Cărţi cadou, mereu o idee bună de Secret Santa

Cărţile sunt iubite de toată lumea. Cu o carte nu poţi să greşeşti niciodată. Şi daca alegi o autobiografie celebră, cu siguranţă ai să aduci o mică bucurie în viaţa celui care primeşte acest dar. Barack Obama, Nelson Mandela, Matthew Perry, Andre Agassi sunt doar câteva nume de celebrităţi care au decis să-şi povestească viaţa pe hârtie. Şi ce e minunat la astfel de cărţi este că ele vin mereu şi cu lecţii de viaţă, cu întrebări pe care ne îndeamnă să ni le punem şi cu provocarea introspecţiei (atât de potrivită la final de an). 

Agende şi jurnale, cadouri ideale de Secret Santa

Indiferent cât de digitală este lumea în care trăim, agendele şi jurnalele vor ocupa mereu un loc important, mai ales în viaţa de la birou. Aşa că, de Secret Santa poţi să oferi în dar o agendă sau un jurnal, pe care colegul tă să-şi poată nota tot anul toate proiectele minunate pe care urmează să le faceţi împreună. Şi nu te limita la o simplă agendă. Acum găseşti în librării tot felul de modele interesante, care combină dezvoltarea personală cu lista de to do pentru birou. Şi uite aşa reuşeşti să dai şi o notă personală unui cadou aparent banal.

O cafea bună, mereu apreciată la birou

Şi pentru că vorbim despre colegii de la birou, nu putem să nu punem pe lista de cadouri şi cafeaua. Un pachet de cafea de specialitate, o cana cu un mesaj funny şi uite aşa ai făcut un cadou perfect de secret santa pentru un coleg. Iar dacă ai şi colegi fumători, poţi să adaugi şi un device glo. Găseşti mai multe modele pe glo.ro, în ediţii limitate, cu care ai să-i cucereşti pe colegi.

Şi nu uita că Secret Santa este despre a dărui bucurie. Despre a petrece momente frumoase alături de colegi şi despre a celebra anul care se încheie cu recunoştinţă pentru toate darurile pe care ni le-a adus.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici