Secretar de stat în ministerul Sănătăţii: „Vom testa populaţia, să vedem ce procent s-a infectat cu coronavirus, pe vârste, pe regiuni. Vor fi testate 30.000 de persoane”

Horaţiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, anunţă un plan de testare pe 30.000 de persoane. Testarea se va face după depăşirea maximului epidemiei, a anunţat oficialul într-o intervenţie la Digi24.

5289 afișări
Imaginea articolului Secretar de stat în ministerul Sănătăţii: „Vom testa populaţia, să vedem ce procent s-a infectat cu coronavirus, pe vârste, pe regiuni. Vor fi testate 30.000 de persoane”

Secretar de stat în ministerul Sănătăţii: „Vom testa populaţia, să vedem ce procent s-a infectat cu coronavirus, pe vârste, pe regiuni. Vor fi testate 30.000 de persoane”

Vom testa populaţia, să vedem ce procent s-a infectat cu coronavirus, pe vârste, pe regiuni. Există mai multe formule de eşantionare, Intitutul Naţional de Sănătate Publică va decide cum se va face această testare”, a declarat Horaţiu Moldovan duminică seară, la Digi24.
 
Testarea va avea loc după atingerea vârfului epidemiei, spune oficialul.
 
Probabil vor fi testate 30.000 de persoane, pe eşantioane de vârstă, ca să vedem câţi s-au imunizat la Covid-19”, a mai declarat Horaţiu Moldovan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici