Secretarii de stat Svetlana Preoteasa şi Remus Pricopie au demisionat - surse

Secretarii de stat în Ministerul Educaţiei Svetlana Preoteasa şi Remus Pricopie şi-au înaintat demisiile din funcţie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

266 afișări
Imaginea articolului Secretarii de stat Svetlana Preoteasa şi Remus Pricopie au demisionat - surse

Secretarii de stat Svetlana Preoteasa şi Remus Pricopie au demisionat - surse

Svetlana Preoteasa, secretar de stat pentru învăţământul preuniversitar, şi Remus Pricopie, secretar de stat pentru învăţământul superios, şi-au înaintat, la cabinetul ministrului Educaţiei, demisiile din funcţie.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu le-a spus secretarilor de stat, în urmă cu o săptămână, că nu le cere să demisioneze, deşi ocupă funcţii repartizate pe criteriu politic, şi că un astfel de gest rămâne la latitudinea fiecăruia, dar şi-a exprimat speranţa că aceştia vor avea "o atitudine demnă", indiferent dacă vor rămâne sau vor pleca din ministere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici