Sectorul 1 din Bucureşti se laudă că a înlăturat cablurile aeriene, după ce elicopterul Black Hawk ar fi agăţat unul pe care se atârnă ghirlandele de Crăciun

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucureşti anunţă că în luna iulie tone de cabluri aeriene au fost înlăturate de pe domeniul public. Cu toate acestea, martori au relatat că elicopterul militar Black Hawk american aterizat forţat, joi, 15 iulie, în Piaţa Charles de Gaulle a agăţat cablurile de la ornamentele de Crăciun, în momentul în care a pierdut din altitudine.

4548 afișări
Imaginea articolului Sectorul 1 din Bucureşti se laudă că a înlăturat cablurile aeriene, după ce elicopterul Black Hawk ar fi agăţat unul pe care se atârnă ghirlandele de Crăciun

Sectorul 1 din Bucureşti se laudă că a înlăturat cablurile aeriene, după ce elicopterul Black Hawk ar fi agăţat unul pe care se atârnă ghirlandele de Crăciun (FOTO: Facebook Clotilde Armand)

Elicopterul ar fi atins cu coada un cablu folosit pentru atârnarea decoraţiunilor luminoase de Craciun pe Bulevardul Aviatorilor, iar, în acest fel, au căzut cei doi stâlpi de iluminat de care era legat cablul.

Fără legătură cu incidentul în care a fost implicat elicopterul, ediului Sectorului 1 a anunţat luni că în ultimele săptămâni cablurile au fost înlăturate de pe Bulevardul Bucureştii Noi, Şoseaua Bucureşti-Târgovişte şi Gheorghe Ionescu Siseşti.

„Am început operaţiunile de eliberare a străzilor Sectorului 1 de cablurile aeriene. În aceasta lună, echipele Primăriei Capitalei, Administraţiei Domeniului Public Sector 1 şi Poliţiei Locale Sector 1 au dezafectat tone de cabluri aeriene de telecomunicaţii, eliberând Bulevardul Bucureştii Noi, Şoseaua Bucureşti-Târgovişte şi Gheorghe Ionescu Siseşti, iar bucureştenii se bucură de mai mult CerLiber, totul în cadrul proiectului Netcity”, a anunţat Clotilde Armand, pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 susţine că operaţiunea va continua până la înlăturarea tuturor cablurilor de pe stâlpi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cabluri,
sectorul 1,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici