Sectorul 6: Comercianţii din Piaţa Veteranilor, afectaţi de incendiu, ar putea fi scutiţi de taxe

Comercianţii de haine, afectaţi de incendiul izbucnit miercuri în Piaţa Veteranilor, ar putea fi scutiţi de plata taxelor până la reluarea activităţii, a anunţat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

530 afișări
Imaginea articolului Sectorul 6: Comercianţii din Piaţa Veteranilor, afectaţi de incendiu, ar putea fi scutiţi de taxe

Sectorul 6: Comercianţii din Piaţa Veteranilor, afectaţi de incendiu, ar putea fi scutiţi de taxe

Incendiul de la Piaţa Veteranilor a avut loc miercuri şi a provocat pagube în mai multe magazine de haine. Primaru Ciprian Ciucu a anunţat că va propune un proiect de hotărâre privitor la scutirea de chirie a comercianţilor afectaţi de flăcări.

„Au ars câteva magazine de haine la Piaţa Veteranilor. Din fericire nu au fost victime şi nu a fost nimeni rănit. Pompierii au intervenit eficient, rapid, bine. Am fost şi am vorbit cu cei afectaţi. Vom promova în regim de urgenţă în şedinţa Consiliului Local de mâine un proiect prin care să îi scutim de chirie, până la reluarea activităţii, pe oamenii care au magazine aici”, a explicat primarul Sectorului 6.

Primarul Ciucu a mai anunţat că pregăteşte modernizarea pieţelor din Sectorul 6.

„În rest, sunt conştient de starea precară a tuturor Pieţelor din Sectorul 6, date în administrare pe 20 şi 30 de ani. Am câteva soluţii, le vom discuta după ce se vor contura mai bine, şi asta va fi în curând”, a precizat Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici