Şedinţă la fabrica Nokia de la Jucu. Un număr mare de angajaţi ar putea fi concediaţi

Angajaţii Nokia de la fabrica din Jucu, judeţul Cluj, au fost convocaţi, joi, la o şedinţă cu conducerea companiei, în care se vor discuta probleme legate de procesul de producţie, existând posibilitatea reducerii producţiei de telefoane, ceea ce va implica concedierea unui număr mare de angajaţi.

507 afișări
Imaginea articolului Şedinţă la fabrica Nokia de la Jucu. Un număr mare de angajaţi ar putea fi concediaţi

Nokia de la Jucu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Surse din cadrul sindicatului Nokia au declarat joi că producătorul de telefoane mobile ar putea lua decizii economice care să influenţeze angajările de personal, în sensul reducerii angajaţilor din cauza diminuării producţiei.

"Angajaţii Nokia de la Jucu au fost convocaţi, joi dimineaţă, la o şedinţă cu conducerea companiei. Se discută probleme de producţie, care ţin de strategia companiei. E vorba de decizii economice, există posibilitatea reducerii producţiei de telefoane mobile de la Jucu, ceea ce va atrage după sine concedierea unui număr mare de angajaţi", au spus sursele citate.

Potrivit acestora, mai mulţi furnizori au fost anunţaţi să nu mai aprovizioneze fabrica pentru câteva zile.

Reprezentanţii sindicatului au precizat că în cazul în care se va ajunge la concedieri masive, aceştia vor beneficia de salarii compensatorii.

Nokia are la Jucu are peste 3.000 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici