Sediul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti a fost spart

Sediul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Capitală, din clădirea Universităţii Politehnice, a fost spart vineri noapte, hoţii furând două baterii de chiuvetă şi un sac de detergent, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

80 afișări
Imaginea articolului Sediul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti a fost spart

Sediul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti a fost spart (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit lui Ciocan, hoţii au intrat în clădire spărgând un geam de la parter.

Aceştia au intrat în trei birouri, însă nu au furat echipamente sau documente, ci numai două baterii de chiuvetă şi un sac de detergent.

Autorii nu au fost, deocamdată, identificaţi, însă poliţiştii fac cercetări.

Clădirea era păzită de angajaţii unei firme de pază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici