Şef de laborator de la Spitalul Obregia, pus sub acuzare după ce ar fi luat mită de la o firmă. Suma uriaşă pe care a primit-o

Procurorii DNA au pus-o sub acuzare pe Elena Postolache, şef al laboratorului de analize al Spitalului „Alexandru Obregia” pentru că ar fi luat mită de la o firmă, după ce medicul ar fi întocmit referate pentru cumpărarea de produse medicale de la acea societate, contractele fiind achitate de Spital.

2526 afișări
Imaginea articolului Şef de laborator de la Spitalul Obregia, pus sub acuzare după ce ar fi luat mită de la o firmă. Suma uriaşă pe care a primit-o

Şef de laborator de la Spitalul Obregia, pus sub acuzare după ce ar fi luat mită de la o firmă

Procurorii DNA au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Elena Postolache, la data faptelor medic primar şef de în Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, pentru luare de mită în formă continuată.

Potrivit DNA, în perioada 29 august 2014-19 iunie 2015, în contextul derulării unor contracte încheiate între Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” şi o societate comercială, Postolache Elena ar fi primit în trei tranşe, de la reprezentanţii firmei respective, suma totală de 102.200 lei.

„Banii respectivi, ce ar fi reprezentat 3,5% din valoarea fără TVA a facturilor emise de societatea respectivă şi achitate de către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, ar fi fost primiţi de inculpată în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu, şi anume întocmirea unor referate de necesitate pentru achiziţia de produse necesare Laboratorului de analize medicale”, transmit procurorii, într-un comunicat de presă.

Taguri:
dna,
medic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici