Şefii IPJ Timiş au fost eliberaţi din funcţii

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Gheorghe Popescu, şi adjunctul acestuia, Adrian Dumbravă, au fost eliberaţi din funcţii, la conducerea IPJ fiind numit temporar Costin Tătuc, director adjunct al Direcţiei Rutiere.

445 afișări
Imaginea articolului Şefii IPJ Timiş au fost eliberaţi din funcţii

Şefii IPJ Timiş au fost eliberaţi din funcţii

Şeful IPJ Timiş, Gheorghe Popescu, a fost eliberat din funcţie, joi, la cererea acestuia, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor fiind numit în funcţia de adjunct al şefului inspectoratului, se arată într-un comunicat de presă de joi al IGPR.

Totodată, comisarul şef de poliţie Adrian Dumbravă a fost eliberat, joi, din funcţia de adjunct al şefului IPJ Timiş, prin dispoziţia inspectorului general al IGPR. Adrian Dumbravă a fost numit într-o funcţie de conducere inferioară, la nivelul IPJ Timiş.

Prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor, comisarul şef de poliţie Costin Tătuc, director adjunct al Direcţiei Rutiere, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici