Şeful Biroului Examinări de la Serviciul Permise Cluj, audiat de DNA

Şeful Biroului de Examinări Auto din cadrul Serviciului Permise Auto Cluj, comisarul şef Ovidiu Vaij, se află printre persoanele audiate, marţi, la sediul DNA Cluj, în cazul permiselor eliberate fraudulos, afirmă surse din cadrul DNA.

571 afișări
Imaginea articolului Şeful Biroului Examinări de la Serviciul Permise Cluj, audiat de DNA

Şeful Biroului Examinări de la Serviciul Permise Cluj, printre persoanele audiate de DNA - surse

Conform unor surse din cadrul DNA, printre cei audiaţi la sediul instituţiei se află comisarul şef Ovidiu Vaij, şeful Biroului de Examinări Auto din cadrul Serviciului de Permise, agenţii Daniela Popuţa şi Ioan Costin, precum şi subinspectorul Lazăr Chira.

Sursele citate afirmă că aceştia sunt încă audiaţi, marţi seară, la sediul DNA.

Tot la sediul instituţiei, a mai fost adus un bărbat, în jurul orei 18.30, acesta fiind printre cei audiaţi şi la sediul Serviciului. Pe de altă parte, anchetatorii au mai dus la sediul DNA încă un sac cu documente şi un calculator.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Cluj, Anca Stănescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Serviciul de Permise Auto, aflat în subordinea Prefecturii Cluj, va fi deschis miercuri.

Ofiţeri anticorupţie şi procurori DNA au descins, marţi dimineaţă, la 13 adrese din Cluj-Napoca, între care sediul Serviciului de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Cluj-Napoca, existând suspiciuni legate de eliberarea frauduloasă a unor permise auto, sumele vehiculate în acest dosar variind între o mie şi cinci mii de euro pentru eliberarea ilegală a unui permis auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici