Şeful DSP Sibiu, Gabriel Budescu, a demisionat

  • Şeful DSP Sibiu, Gabriel Budescu, şi-a dat vineri demisia din funcţie, potrivit unor surse locale.
  • La Sibiu are loc o şedinţă la care participă şeful DSU, Raed Arafat, în condiţiile în care rata de infectare a depăşit 7 la mia de locuitori.
565 afișări
Imaginea articolului Şeful DSP Sibiu, Gabriel Budescu, a demisionat

Şeful DSP Sibiu, Gabriel Budescu, a demisionat

Potrivit unor surse locale, şeful DSP Sibiu, Gabriel Budescu, şi-a depus vineri demisia, invocând motive de sănătate.

Demisia vine după ce joi Guvernul l-a demis pe Rareş Macrea din funcţia de subprefect al judeţului.

Rareş Macrea a fost numit temporar prefect când Guvernul Orban a eliberat-o din funcţie pe Maria Minea, pusă de Guvernul PSD Viorica Dăncilă. După numirea lui Mircea Creţu tot pe un mandat temporar în funcţia de prefect, Rareş Macrea a devenit subprefect.

În ultima perioadă, când prefectul Mircea Creţu a intrat în concediu medical, fiind infectat cu SARS-CoV-2, Rareş Macrea a condus şedinţele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

La Sibiu are loc vineri o şedinţă la care participă autorităţi locale, dar şi şeful DSU, Raed Arafat. Aceasta a fost convocată pentru a decide dacă se impune sau nu carantina pentru municipiul Sibiu, pentru oraşele Cisnădie şi Tălmaciu şi pentru satul Şelimbăr.

În judeţul Sibiu, rata de incindenţă a cazurilor de Covid a depăşit 7 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici