Şeful IPJ Vâlcea a fost lăsat fără permis de subalterni. Viteza pe care o avea când l-a prins radarul

Şeful IPJ Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oara, a fost lăsat de subalterni fără permisul de conducere. Şeful IPJ Vâlcea conducea cu 120 km/h într-o zonă unde limita de viteză era de 70 km/h.

6647 afișări
Imaginea articolului Şeful IPJ Vâlcea a fost lăsat fără permis de subalterni. Viteza pe care o avea când l-a prins radarul

Şeful IPJ Vâlcea a fost lăsat fără permis. Viteza pe care o avea când l-a prins radarul

Potrivit unor surse locale, şeful IPJ Vâlcea a fost prins de poliţiştii de la rutieră din Horezu, în prima zi de Crăciun, circulând cu o viteză cu peste 50 de km peste limita legală.

S-a întâmplat în zona localităţii Slătioara, din judeţul Vâlcea.

Oamenii legii şi-au lăsat şeful fără permisul de conducere, timp de 90 de zile.

Potrivit IPJ Vâlcea, în perioada 24-26 decembrie, poliţiştii de la rutieră au acţionat în tot judeţul, în special în zonele „cu risc de accident rutier”.

17 şoferi au rămas fără permis de conducere.

„Poliţiştii vâlceni au acţionat pe toată raza judeţului Vâlcea pentru reducerea riscului rutier prin depistarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului. În perioada 24-26 decembrie a.c., poliţiştii au acţionat pe raza întregului judeţ, iar în urma nerespectării prevederilor legale de către conducătorii auto, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 45 de sancţiuni contravenţionale cu o valoare de peste 16.000 lei. De asemenea au fost reţinute 17 permise de conducere”, anunţă IPJ Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici