Şeful Poliţiei Dolj, schimbat din funcţie pe motiv de management defectuos

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, comisarul şef Constantin Nicolescu, a fost demis, miercuri, de la conducerea instituţiei, de către conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, pe motiv de management defectuos, potrivit unor surse oficiale.

Urmărește
116 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Dolj, schimbat din funcţie pe motiv de management defectuos

Şeful Poliţiei Dolj, schimbat din funcţie pe motiv de management defectuos (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, Nicolescu a fost schimbat din cauza managementului defectuos de care a dat dovadă de-a lungul perioadei în care a condus IPJ Dolj.

Demiterea acestuia vine la câteva luni după ce Corpul de Control al Ministerului de Interne a făcut verificări la Poliţia Dolj.

Până la ocuparea funcţiei prin concurs, aceasta va fi asigurată interimar de comisarul-şef Nicuşor Badea, în prezent adjunct al şefului Poliţiei Judeţene Dolj.

Comisarul-şef Constantin Nicolescu a fost numit la conducerea Poliţiei Dolj în aprilie 2009, pe locul lăsat liber de comisarul-şef Gheorghe Bică, care s-a pensionat. Nicolescu fusese până la acea dată şef al IPJ Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici