Şeful Poliţiei Locale dintr-un municipiu, prins băut la volan după ce a provocat un accident

Şeful Poliţiei Locale Bacău, Constantin Florin Ene, a fost depistat băut la volan, după ce ar fi provocat un accident rutier cu maşina de serviciu. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1782 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Locale dintr-un municipiu, prins băut la volan după ce a provocat un accident

Şeful Poliţiei Locale dintr-un municipiu, prins băut la volan după ce a provocat un accident

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bacău, Cătălina Creţu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un accident a avut loc sâmbătă după-amiază, pe Calea Moineşti din Bacău.

“Un şofer de 50 de ani din Bacău a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă, ajungând într-un şanţ”, a declarat Creţu.

Potrivit acesteia, şoferul avea o alcoolemie de 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate două mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că şoferul care a provocat accidentul este şeful Poliţiei Locale Bacău, Constantin Florin Ene, care la momentul producer accidentului conducea maşina de serviciu.

Poliţiştii din Bacău au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Contactat, primarul oraşului Bacău, Cosmin Necula, nu a fost de găsit până la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici