Şeful Poliţiei Teiuş, reţinut pentru favorizarea infractorului

Şeful Poliţiei Teiuş, comisarul Marius Pop, a fost reţinut, miercuri, de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Alba Iulia, el fiind cercetat pentru favorizarea infractorului, omisiunea sesizării organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă.

151 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Teiuş, reţinut pentru favorizarea infractorului

Şeful Poliţiei Teiuş, reţinut pentru favorizarea infractorului (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, miercuri, că şeful Poliţiei Teiuş, comisarul Marius Pop, a fost reţinut de DNA.

Prodan a spus că Pop este cercetat pentru favorizarea infractorului, omisiunea sesizării organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii.

Ea a spus că ofiţerul a fost pus la dispoziţia unităţii şi s-a început cercetarea prealabilă, conform normelor legale.

Surse apropiate anchetei afirmă că faptele de corupţie pentru care a fost reţinut Pop ar avea legătură cu activitatea sa în cadrul Poliţiei Teiuş, mai exact ar fi legate de instrumentarea unui dosar în cadrul căruia ar fi fost anulat un proces-verbal prin care se constata o infracţiune.

Comisarul Marius Pop este şef al Poliţiei Teiuş din toamna anului trecut, iar anterior a ocupat funcţia de şef al Poliţie Rutiere Alba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici