Şeful Poliţiei va verifica dacă în cazul Becali s-a acţionat conform legii

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, a declarat, vineri, că a dispus şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, să facă verificări pentru a se stabili dacă în cazul lui Gigi Becali s-a acţionat conform legii.

13 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei va verifica dacă în cazul Becali s-a acţionat conform legii

Şeful Poliţiei va verifica dacă în cazul Becali s-a acţionat conform legii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu şeful Poliţiei Române să se uite cu mare atenţie la acest lucru şi să vadă dacă sunt lucruri care să nu fi fost făcute în conformitate cu legea", a declarat Dan Nica, referindu-se la percheziţia efectuată la domicliul lui Gigi Becali.

Întrebat dacă Marian Tutilescu, şeful Poliţiei Capitalei, va fi cercetat în legătură cu acest caz, ministrul a răspuns că dacă există elemente care să necesite vreo anchetă, va vedea ce este de făcut, adăugând că nu ştie să fi fost făcută vreo reclamaţie.

La rândul său, Petre Tobă a declarat că nu are elemente ca să ceară o anchetă în acest caz.

Întrebat de ce Becali a avut cătuşe, iar Popoviciu nu, Tobă a răspuns că, în cazul lui Becali a fost o procedură standard a poliţiei, fiind vorba de unităţi de parchet diferite în cazul celor doi.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost arestat, vineri dimineaţă, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală, care au admis cererea procurorilor în acest sens, după un proces care a început la ora 1.00 dimineaţa şi a durat mai bine de cinci ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici