Şeful USR propune candidat UNIC al opoziţiei pentru a o învinge pe Firea la următoarele alegeri

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că şansa ca Bucureştiul „să scape de ceea ce îi face” Gabriela Firea este ca opoziţia să prezinte un candidat unic.

1440 afișări
Imaginea articolului Şeful USR propune candidat UNIC al opoziţiei pentru a o învinge pe Firea la următoarele alegeri

Şeful USR propune candidat unic al opoziţiei pentru a o înlătura pe Firea din postul d eprimar al Capitalei

„Ştim foarte clar că pe actualul sistem legislativ, cu un singur tur de alegeri, şansa, de exemplu la Bucuresti, să scape de ceea ce îi face doamna Firea este aceea ca opoziţia să prezinte un candidat unic”, a spus Dan Barna.

Potrivit acestuia, USR şi PLUS este decisă să găsească cele mai bune soluţii prin care „PSD să fie deportat de la conducerea României”.

La rândul său, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a spus: „Luăm în calcul în cât mai multe locuri posibile să avem candidaţi comuni. Aşa cum am spus. intenţia noastră este să pregătim o strategie care să ne permită să înclocuit PSD şi la nivel local peste tot acolo unde lucrul acesta este posibil. Asta depinde evident şi de modul în care vom negocia această alianţă şi avem deschiderea aceasta să o facem şi cu PNL, dar va depinde foarte mult şi de modul în care cetăţenii se vor mobiliza apoi la vot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici