Seiful cu bani al unei primării din Teleorman, furat de indivizi cu cagule

Patru persoane cu cagule pe faţă au furat, în noaptea de luni spre marţi, suma de 12.000 de lei din seiful primăriei localităţii Bujoreni din judeţul Teleorman, după ce l-au legat cu un cablu pe paznicul primăriei.

307 afișări
Imaginea articolului Seiful cu bani al unei primării din Teleorman, furat de indivizi cu cagule

Seiful cu bani al unei primării din Teleorman, furat de indivizi cu cagule (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, în jurul orei 01.30, cele patru persoane, care avea cagule pe faţă, au intrat în primărie şi l-au legat cu un cablu electric pe paznicul acestei instituţii, după care au deschis casa de bani aflată în sediu, furând banii găsiţi.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că autorii furtului au avut asupra lor unelte cu care au putut deschide seiful în care se aflau 12.000 lei, banii pentru salarii ai primăriei.

Poliţiştii, care au fost alarmaţi prin sistemul unic de urgenţă 112, fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc furtul, iar echipaje ale Poliţiei Rutiere au organizat filtre pentru prinderea hoţilor, afirmă sursele citate.

Tot în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 03.30, trei indivizi care purtau cagule au furat seiful primăriei din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu, după ce l-au legat şi l-au bătut pe paznicul instituţiei, al cărei sediu se află la mai puţin de o sută de metri de cel al Poliţiei.

Citeşte şi:

Indivizi cu cagule au furat seiful unei primării după ce l-au bătut şi legat pe paznic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici