Şemineul electric îţi ofera magia unui şemineu pe lemne impunător, dar la costuri extrem de mici (P)

5095 afișări
Imaginea articolului Şemineul electric îţi ofera magia unui şemineu pe lemne impunător, dar la costuri extrem de mici (P)

Graţie tehnologiilor avansate şi inovaţiilor din ultimul deceniu în zona soluţiilor termice şi funcţional-decorative, cei mai renumiţi producători din industrie, au lansat o nouă gamă de dispozitive electrice care devin alternativa perfectă la clasicul şemineu, reproducând surprinzător de fidel atmosfera magică a încălzirii cu lemne.

Confortabile şi uşor de utilizat datorită telecomenzii, timerului, afişajului reglabil şi termostatului, gama de şeminee electrice 3D, disponibile în oferta specialiştilor sibieni de la PEFOC sunt ideale pentru a înlocui ambiental, un şemineu tradiţional pe lemne în locurile în care nu este posibilă instalarea unui cos de fum - apartamente la bloc sau locuinţe aflate în zone protejate din punct de vedere arhitectural sau ecologic.

Cu cele peste 100 de culori şi efecte virtuale ale flăcărilor generate cu ajutorul tehnologiei avansate 3D LED, acum nu mai este nevoie să te retragi într-o cabană la munte ca să te poţi bucura de experienţa relaxării în faţa unui şemineu clasic, petrecând momente de neuitat alături de persoana iubită, la un pahar de vin sau citindu-le poveşti celor mici la gura sobei virtuale. Termostatul digital montat pe şemineu, permite verificarea şi reglarea temperaturii, acesta putând genera căldura într-o cameră de până la 37 de metri pătraţi.

La un şemineu electric, lumina este reglabilă pe mai multe niveluri astfel încât, să poţi obţine ambianţa dorită în funcţie de preferinţele tale. Opţiunea este valabilă şi pentru reglajul flăcărilor generate virtual, care permite setarea pe 5 viteze diferite. Consumul energetic de 11,2 W/h devine o valoare de neglijat, în comparaţie cu beneficiile pe termen lung, aduse de un şemineu electric.

Aşa cum aminteam şi la început, acest model special de şemineu de apartament nu are nevoie de instalarea unui coş de fum şi este disponibil într-o paletă variată de modele şi culori, potrivite preferinţelor fiecărui client în parte. Un semineu electric de perete alb, negru, maro sau gri, precum şi diferitele modele sculptate, te aşteaptă pentru a se asorta perfect cu stilul locuinţei tale, aducându-ţi şi acel plus de confort, design şi relaxare.

Pentru a nu lăsa niciun detaliu neplanificat, şemineele electrice 3D sunt echipate cu un timer, ce poate fi setat într-un interval de la 30 min până la 9h. De asemenea, luminozitatea poate fi setată pe 5 nivele diferite la orice model de şemineu electric 3D şi oferă utilizatorului posibilitatea de a obţine luminozitatea ideală în funcţie de preferinţele sale şi de ambianţa pe care doreşte s-o creeze. Această opţiune este valabilă şi în cazul frecvenţei flăcărilor, reglabile în 5 trepte de putere.

Combinaţie perfectă între design şi funcţionalitate, şemineul electric devine o veritabilă maşină a timpului cu care vei călători în vremurile copilăriei tale, întorcându-te în casa caldă a bunicilor, dar şi un element de decor ce va înnobila spaţiul destinat familiei tale, cu aura unui sanctuar de relaxare şi bună dispoziţie, toate acestea în intimitatea propriului tău apartament de la bloc.

Dacă ai întrebări sau orice alt fel de nelămuriri, echipa profesioniştilor PEFOC îţi propune un catalog complet de soluţii alternative de încălzire. Începând de la seminee pe lemne clasice, moderne, electrice, pe lemne sau peleţi, sobe noi cu aspect rustic şi până la coşuri de fum profesionale confecţionate din material ceramic, vei putea beneficia de produse cu adevărat premium, dar şi de servicii profesionale de montaj sau consiliere de specialitate, care să îţi permită alegerea soluţiei perfecte pentru nevoile tale de încălzire şi decor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici