Senatorul UDMR Verestoy Attila a ajuns la spital în urma unui accident rutier

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost internat, joi, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca, în urma unui accident rutier produs în zona localităţii clujene Izvoru Crişului, medicii afirmând că parlamentarul este în afara pericolului.

949 afișări
Imaginea articolului Senatorul UDMR Verestoy Attila a ajuns la spital în urma unui accident rutier

Senatorul UDMR Verestoy Attila a ajuns la spital în urma unui accident rutier (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Directorul Spitalului Clinic Judeţean Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat că senatorul este în afara oricărui pericol şi că nu a suferit răni grave în urma accidentului produs la Izvoru Crişului.

"Domnul senator este la UPU, internat în urma accidentului rutier. Am vorbit cu el şi se simte bine, este în afara oricărui pericol şi nu a suferit răni grave", a spus Ciortea.

Ea a precizat că senatorul UDMR va fi supus unor radiografii şi analize suplimentare pentru evaluarea completă a stării sale de sănătate, urmând ca în funcţie de rezultate să se decidă asupra internării sale.

Maşina senatorului Verestoy a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un autotren

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul a avut loc joi, în jurul orei 16.00, în localitatea Izvorul Crişului.

"Şoferul unui autoturism care circula de la Cluj-Napoca spre Oradea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autotren care circula din direcţia opusă. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului din autoturism, care a fost transportat la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu.

Poliţia face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Conform poliţiştilor, autoturismul implicat în accident este unul de lux şi era condus de Verestoy Attila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici