Şerban Nicolae minimalizează pericolul reprezentat de corupţie: Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift/ Băsescu, către senatorul PSD: Mă, nu ţi-e ruşine?

Liderul senatorilor PSD Şerban Nicolae a declarat, joi, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, că moţiunea de cenzură este „o inepţie”. El a punctat că recursul compensatoriu a fost iniţiat de Guvernul Cioloş, adăugând că „corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. ”

4049 afișări
Imaginea articolului Şerban Nicolae minimalizează pericolul reprezentat de corupţie: Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift/ Băsescu, către senatorul PSD: Mă, nu ţi-e ruşine?

Şerban Nicolae: Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift

„Niciun om care se respectă pe sine nu poate să voteze aceată moţiune de cenzură. Pot să respect dreptul Opoziţiei de a înverca să răstoarne Guvernul,(...),dar nu cu moţiuni scrise în asemenea hal, nu cu compuneri şcolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea.”, a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae.

Şerban Nicolae a punctat că recursul compensatoriu a fost iniţiat de Guvernul Cioloş, adăugând că „corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. ”

„O asemenea inepţie nu merită o replică. Niciodată nu aţi venit cu alternative, aţi venit cu formule pompieristice. Recursul compensatorii, care a scos din puşcărie tâlhari, criminali, violatori, a fost iniţiat de Guvernul Ciolaş. Este o mare minciună, o mare fraudă acel Guvern. Întrebaţi-o pe Prună. (...) Ca să ştiţi care este adevărul pentru că eraţi foarte revoltaţi ca nu cumva să scape corupţii. Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. Din păcate, infractorii pe care i-aţi eliberat, ăia violează”, a punctat Şerban Nicolae.

Băsescu către Şerban Nicolae: Mă, nu ţi-e ruşine? Eşti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni!

Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat, joi, din plenul Parlamentului, că liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a pomenit de „cel puţin de cinci-şase ori Moscova” în discursul său din timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, deşi este „copilul lui Iliescu”.

„Apreciez că pentru meseria de şofer al puşcăriaşului Cătălin Voicu merge oarecum discursul, a făcut progrese. Pentru un şofer să poată să vorbească 25 de minute e mare lucru. Pe urmă, a pomenit cel puţin de cinci-şase ori Moscova. Mă, ţie nu ţi-e ruşine? Eşti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni!”, a declarat Traian Băsecu, din plenul Parlamentului, după care i-a fost întrerupt microfonul de preşedintele de şedinţă, Florin Iodache.

Liderul senatorilor PSD Şerban Nicolae a spus că liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan a făcut studiile în Rusia.

„În urmă cu nişte ani se spunea că cine a stat mulţi ani la ruşi nu poate gândi ca Bush. Păi avem în Parlament pe cineva care a studiat a ruşi, la vremea respectivă domnişoara Raluca Tatarcan care a studiat...ce putea să studieze? economie, acolo unde s-a născut capitalismul, economia de piaţă, nu aşa...la Moscova. Am spus Taracan deşi am senzaţia că cineva a furat de la opoziţie diacriticele. Nu sigur că este Barna, nu sigur că este Pirtea, nu sigur că este Tatarcan. Dar poate este Tătărcan, poate este... ştiţi am fost tentat să spun: Tătar han, dar e şi dl Băsescu în sală şi nu vreau să se creeze confuzii, mai ales cu nu sunt un specialist în fizionomii lombroziene.”, a spus Şerban Nicolae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici