Serghei Gorbunov ar putea fi adus la Parchet după ora 14.00

Principalul suspect în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din Braşov, Serghei Gorbunov, ar putea fi adus, luni, după ora 14.00, la Parchetul Curţii de Apel Braşov pentru audieri.

37 afișări
Imaginea articolului Serghei Gorbunov ar putea fi adus la Parchet după ora 14.00

Serghei Gorbunov ar putea fi adus la Parchet după ora 14.00 (Imagine: mediafax Foto)

Ramona Diaconu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că există posibilitatea ca Serghei Gorbunov să fie dus în faţa procurorilor pentru audieri după ora 14.00, dar în niciun caz înaintea acestei ore.

"Nu vă pot nici confirma, nici infirma dacă Gorbunov va fi dus, luni, la Parchet, dar, dacă va fi dus, în nicun caz acest lucru nu se va întampla înainte de ora 14.00", a spus Diaconu.

Serghei Gorbunov va rămâne în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov până la finalizarea anchetei, urmând ca, la cererea procurorilor, să fie chemat pentru audieri la Parchetul Curţii de Apel Braşov.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus, sâmbătă seară, o anchetă, după ce hotărârea instanţei de întrerupere a pedespei pentru trei luni a lui Serghei Gorbunov, principalul suspect în cazul jafului armat de la o casă de schimb valutar din Braşov, nu a fost atacată de procurorul de caz.

Mai mulţi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au fost convocaţi, sâmbătă seară, pentru a discuta pe marginea cererii depuse de Serghei Gorbunov prin care a solicitat întreruperea pedepsei şi care nu a fost atacată cu recurs de procurorul de caz.

În cursul zilei de luni, sunt aşteptate primele concluzii ale verificărilor demarate sâmbătă seară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dispus verificarea situaţiei de la Craiova. Faptul că nu au fost epuizate toate căile de atac pentru împiedicarea eliberării condamnatului ridică semne de întrebare cu privire la obiectivitatea magistraţilor, susţin surse judiciare, cu atât mai mult cu cât asupra autorităţilor judiciare craiovene planează suspiciuni, având în vedere modul de soluţionare a altor dosare penale.

Citeşte şi:

Ancheta în cazul suspectului principal în atacul de la Braşov continuă (Video)

IML Craiova: Afecţiunile lui Gorbunov nu puteau fi tratate în reţeaua ANP

Judecarea cererii lui Gorbunov de întrerupere a pedepsei, verificată de CSM

IPJ Braşov: Serghei Gorbunov, suspect în cazul asasinatului (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici