Sfinta Parascheva: Peste 150 de autocare cu pelerini din Voluntari au dat peste cap circulaţia în Iaşi | VIDEO

Circulaţia în centrul municipiului Iaşi se desfăşoară cu dificultate, fiind înregistrate blocaje în trafic, după ce peste 150 de autocare, puse la dispoziţia pelerinilor care au vrut să participe la hramul Sfintei Parascheva de către Primăria din Voluntari au ajuns în oraş.

1108 afișări
Imaginea articolului Sfinta Parascheva: Peste 150 de autocare cu pelerini din Voluntari au dat peste cap circulaţia în Iaşi | VIDEO

Sfinta Parascheva: Peste 150 de autocare cu pelerini din Voluntari au dat peste cap circulaţia în Iaşi

Peste 150 de autocare cu pelerini din oraşul Voluntari au ajuns la sărbătoarea Sfintei Parascheva din Iaşi, traficul fiind aproape paralizat pe mai multe segmente de drum din oraş.

O porţiune de drum, situată între Podu Roş către Podul de Piatră, a fost închisă circulaţiei pentru a putea fi parcate autocarele venite cu pelerini.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu zecile de autocare blocate pe Splaiul Bahluiului, aproape de centrul oraşului, care au creat haos în traficul ieşean.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Iaşi, Anca Vînjac a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că au fost luate măsuri suplimentare pentru dirijarea traficului în zonele respective.

“Au fost luate măsuri speciale în această perioadă. Poliţiştii se află în trafic pentru monitorizare şi dirijare a traficului”, a spus Anca Vînjac.

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a scris pe Facebook că au plecat la Iaşi cu 153 de autocare peste 7000 de pelerini pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parscheva care este şi ocrotitoarea Oraşului Voluntari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici