Shopping de plăcere sau îmbulzeală la reduceri? La AFI Braşov, agenţii de pază au intervenit

  • AFI mall Braşov s-a deschis în centrul civic al oraşului
  • Israelienii de la AFI Europe Romania au investit 148 de milioane de euro
  • AFI Brasov are peste 100 de branduri naţionale şi internaţionale
  • Clienţii s-au îngrămădit la cozi, iar agenţii de pază i-au obligat să se distanţeze
6994 afișări
Imaginea articolului Shopping de plăcere sau îmbulzeală la reduceri? La AFI Braşov, agenţii de pază au intervenit

Shopping de plăcere sau îmbulzeală la reduceri: FOTO ZF

S-a deschis AFI Mall Braşov. Aşa că, de prinzi vreme rea la munte, ai unde să îţi cheltui banii. Sunt peste 100 de branduri naţionale şi internaţionale. La inaugurare unii şi-au satisfăcut plăcerea shoppingului, iar alţii s-au îmbulzit la reduceri si au stat la cozi cu o ora inainte de a se deschide mallul. Agenţii de pază au fost nevoiţi să intervină ca să distanţeze oamenii.
 
Mireasma de parfumuri fine, doamne îmbrăcate elegant, reduceri la Smart TV-uri, cărucioare burduşite de cumpărături, cam aşa a arătat peisajul. Unul dintre clienţi a reuşit să îşi cumpere produsul râvnit.
 
 
Elena a uitat de COVID-19 pentru cateva ore. Iar Adrian Şerban a demonstrat că nu doar femeile sunt pasionate de shopping
 
  • „Pentru o secundă nu m-am mai gândit la virus, dupa cum aţi văzut de afara ce coadă infernală a fost, nu am stat mult pentru că am intrat cu tupeu, trebuie sa trecem peste asta şi să ne vedem de viaţa noastră de zi cu zi. Da, mă bucură shopping-ul de azi şi mâine cu siguranţă ma întorc. Ce nu mă bucură e parcarea şi zona aglomerată, asta e singura problemă”, spune Elena Părăiană, clientă.
 
Un alt client, Adrian Şerban s-a bucurat de cumpărături. „O şapcă, tricou sport. În ultima perioadă, şi noi, bărbaţii, am devenit pasionaţi de shopping”.
 
 Cu o investiţie de 148 de milioane de euro, a israelienilor de la AFI Europe Romania,  în mall au fost luate toate măsurile de protecţie. Scannere care permit un număr maxim de 6.000 de oameni în interior, dezinfectanţi şi culoare separate de deplasare. Centrul comercial se întinde pe 45.000 metri pătraţi, iar birourile se întind pe 15.000 metri pătraţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici