Şi-a dat foc din dragoste în faţa unui bloc din Piteşti. Transportat cu elicopterul în Bucureşti, bărbatul se află în stare gravă

Un bărbat din Piteşti care joi seară şi-a dat foc în faţa blocului în care locuieşte, după ce s-a certat cu iubita sa, a fost adus, vineri, cu un elicopter SMURD, de la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde a fost internat în stare gravă în urma incidentului, la Spitalul de Arşi din Capitală.

175 afișări
Imaginea articolului Şi-a dat foc din dragoste în faţa unui bloc din Piteşti. Transportat cu elicopterul în Bucureşti, bărbatul se află în stare gravă

Şi-a dat foc din dragoste în faţa unui bloc din Piteşti. Transportat cu elicopterul în Bucureşti, bărbatul se află în stare gravă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax foto)

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, şi-a dat foc, joi seară, în faţa unui bloc din Piteşti, suferind arsuri pe cel puţin 50 la sută din suprafaţa corpului.

Vecinii bărbatului au afirmat că acesta era supărat că se certase cu iubita sa şi a ieşit în faţa blocului, unde s-a stropit cu diluant şi şi-a dat foc. Flăcările au fost stinse de către vecini, iar victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

"Pacientul este în stare gravă. Are arsuri de gradele II şi III pe cel puţin 50 la sută din suprafaţa corpului, însă problemele grave sunt legate de faptul că are arsuri la căile respiratorii, fapt care va îngreuna foarte mult tratamentul şi reduce şansele de supravieţuire", a declarat dr. Rodica Barbu Maximilian de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Vineri, medicii de la Spitalul Judeţean din Piteşti au decis să îl transfere pe bărbat la Spitalul de Arşi din Capitală, victima fiind adusă în Bucureşti cu un elicopter SMURD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici