Şi-a decapitat mama şi s-a aruncat de la etaj (Video)

Un bărbat de 39 de ani din Iaşi şi-a ucis mama, în noaptea de joi spre vineri, tâindu-i gâtul cu un cuţit, apoi a pus capul femeii pe pervazul geamului de la bucătărie şi s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al blocului în care cei doi locuiau.

448 afișări
Imaginea articolului Şi-a decapitat mama şi s-a aruncat de la etaj (Video)

Şi-a decapitat mama şi s-a aruncat de la etaj

Crima a avut loc într-un bloc din cartierul ieşean Tudor Vladimirescu, modul în care aceasta a fost săvârşită îngrozindu-i atât pe vecini, cât şi pe poliţiştii şi procurorii sosiţi la faţa locului.

Potrivit anchetatorilor, Florin Aştefănoaiei, în vârstă de 39 de ani, i-a tăiat gâtul mamei sale, în vârstă de 67 de ani, cu un cuţit de bucătărie, apoi a luat capul femeii, l-a secţionat în întregime şi l-a aşezat pe pervazul geamului de la bucătărie.

"În urma primelor cercetări a rezultat că bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, a secţionat capul mamei, după care l-a aşezat pe pervarzul bucătăriei. Arma crimei a fost un cuţit. Bărbatul va fi expertizat pentru a se vedea dacă în momentul crimei era în deplinătatea facultăţilor sale mintale”, a declarat procurorul Victor Codreanu.

Bărbatul s-a aruncat apoi în gol de la etajul al doilea al blocului, însă a scăpat cu viaţă. El a fost transportat imediat la Spitalul nr. 1 din Iaşi, medicii spunând că bărbatul s-a ales cu un picior rupt şi câteva leziuni interne, fiind însă în afara oricărui pericol.

"Fiul femeii, Florin a fost plecat în străinătate şi a revenit de curând în ţară. Mama sa nu a reclamat vreodată la Poliţie că fiul ei ar fi avut un comportament agresiv. Încă nu se ştie cauza care a dus la producerea acestui tragic eveniment. Suntem în faza de anchetă", a declarat, joi noaptea, Vasile Macovei, adjunctul şefului Secţiei 4 de Poliţie Iaşi, sosit la faţa locului.

Vecinii susţin că cei doi se certau frecvent în ultima perioadă. Totodată, aceştia au povestit că bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice şi că avea un comportament dubios, purtând mereu în mână o cruce şi o păpuşă. Tot vecinii mai spun că bărbatul ar suferi de schizofrenie, dar şi de alte boli grave, printre care şi ciroză.

Una dintre variantele luate în calcul de anchetatori ar fi aceea că femeia ar fi refuzat, joi, să-i mai dea bani fiului ei pentru a-şi cumpăra băutură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici