Şi-a înjunghiat soţia şi şi-a decapitat tatăl sub ochii copiilor - VIDEO

Un bărbat din comuna Lipova, judeţul Bacău, acuzat că şi-a înjunghiat soţia şi şi-a decapitat tatăl, plimbându-se apoi cu capul acestuia prin sat, după ce i-a surprins pe cei doi sărutându-se, a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, incidentul petrecându-se sub ochii copiilor celor doi soţi.

547 afișări
Imaginea articolului Şi-a înjunghiat soţia şi şi-a decapitat tatăl sub ochii copiilor - VIDEO

Şi-a înjunghiat soţia şi şi-a decapitat tatăl sub ochii copiilor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, Aurel C., în vârstă de 32 de ani, s-a dus, sâmbătă, împreună cu soţia lui şi cu cei doi copii, în vizită la tatăl său, de 58 de ani, care locuia într-un sat vecin aparţinând aceleiaşi comune. La un moment dat, bărbatul a ieşit în curte, iar când s-a întors i-a găsit pe soţia sa şi pe tatăl lui sărutându-se.

Când a văzut acest lucru, bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie, iar pe tatăl lui l-a decapitat cu un topor şi a plecat apoi prin sat cu capul acestuia, îndreptându-se spre locuinţa lui din satul vecin, afirmă anchetatorii.

"Am rămas şocat când l-am văzut pe Aurel plin de sânge şi cu capul sub braţ. A venit imediat Poliţia, iar el a stat liniştit", a declarat Nicolae Bertea, un localnic.

Cei doi copii ai familiei, care au fost de faţă în momentul producerii evenimentului, au fost preluaţi în regim de urgenţă de asistenţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău.

Video Stirileprotv.ro

"Micuţii au fost preluaţi în regim de urgenţă şi urmează să fie consiliaţi de un psiholog. Ancheta socială este în desfăşurare şi, în funcţie de evoluţia cazului, se vor stabili măsuri în concordanţă cu interesul superior al copiilor", a declarat pentru MEDIAFAX Alina Iftode, purtător de cuvânt DGASPC Bacău.

Soţia lui Aurel a fost internată la Spitalul de Urgenţă Bacău şi este, în prezent, în afara oricărui pericol.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare.

"Bărbatul şi-a recunoscut imediat fapta. El va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. Aurel C. a mai fost închis cinci ani pentru tentativă de omor în urma unui conflict la discotecă", a declarat Felix Bănilă, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul de 32 de ani riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi tentativă de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici