Şi-a omorât iubita şi apoi a plimbat-o toată noaptea cu taxiul - VIDEO

Un taximetrist din Constanţa a fost reţinut, marţi, după şi-a ucis iubita cu un cuţit şi s-a plimbat apoi o noapte întreagă cu cadavrul femeii în maşină, după care a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele.

117 afișări
Imaginea articolului Şi-a omorât iubita şi apoi a plimbat-o toată noaptea cu taxiul - VIDEO

Şi-a omorât iubita şi apoi a plimbat-o toată noaptea cu taxiul (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, agent Anda Drăgulescu, bărbatul, Ismail Givan, de 38 de ani, taximetrist la o firmă din Constanţa, a mers, în noaptea de luni spre marţi, la iubita sa, Mihaela Cristina Tolea, de 32 de ani, din Mangalia.

Cei doi s-au luat la ceartă, iar la un moment dat, în jurul orei 01.00, Givan a înjunghit-o pe femeie cu un cuţit şi apoi i-a urcat cadavrul în taximetru şi a plecat înapoi spre Constanţa. Bărbatul a aruncat cuţitul cu care a comis crima în lacul Siutghiol din Constanţa, iar apoi s-a plimbat toată noaptea cu maşina prin oraş, cu trupul victimei lângă el.

În cele din urmă, Ismail Givan s-a oprit pe strada Baba Novac, în zona Energia din Constanţa, iar marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, a vrut să se sinucidă şi a încercat să îşi taie venele, tot în taximetru. Ulterior, el a sunat un prieten şi i-a relatat ce s-a întâmplat, iar acesta a alertat autorităţile.

Video Stirileprotv.ro

Poliţiştii l-au găsit pe Givan în maşină şi l-au reţinut, bărbatul fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Taximetristul a fost reţinut, luni după-amiază, în baza unei ordonanţe pentru 24 de ore emise de către procurorii Parchetului Tribunalului Constanţa.

Bărbatul urmează să fie dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru omor calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici