Şi-a tăiat un testicul cu drujba

Un bihorean în vârstă de 45 de ani, din localitatea Roşia, a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a tăiat un testicul cu drujba.

958 afișări
Imaginea articolului Şi-a tăiat un testicul cu drujba

Şi-a tăiat un testicul cu drujba

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor, incidentul s-a petrecut miercuri după-amiaza. Bărbatul se afla în curtea casei şi tăia lemne, însă a consumat o cantitate mare de alcool. La un moment dat, drujba a alunecat de pe lemn, după care - pe unul dintre testiculele bărbatului.

Familia acestuia a chemat imediat Ambulanţa care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Beiuş.

"Practic, testiculul stâng a ieşit prin scrot. Noroc că rădăcina testiculului nu a fost tăiată, iar scrotul fost refăcut. Omul a intrat direct în operaţie, iar acum se simte bine", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, dr. Teodor Ilea, medic chirurg la Spitalul Municipal Beiuş.

Potrivit acestuia, bărbatul îşi va putea îşi va putea relua viaţa sexuală după circa 21 de zile de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici