"Şi eu sunt Alexandra" | 100 de cazuri de dispariţii semnalate în Iaşi. Ultimele două, reclamate în două ore | FOTO

Poliţiştii din Iaşi au în baza de date 99 de persoane dispărute din 1999 şi până în prezent, 27 dintre acestea fiind ale unor minori. Ultimele două cazuri le-au fost semnalate poliţiştilor în mai puţin de două ore. Este vorba de două fete, de 14 şi 15 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3788 afișări
Imaginea articolului "Şi eu sunt Alexandra" | 100 de cazuri de dispariţii semnalate în Iaşi. Ultimele două, reclamate în două ore | FOTO

"Şi eu sunt Alexandra" | 100 de cazuri de dispariţii semnalate în Iaşi. Ultimele două reclamate în două ore

În evidenţele Poliţiei din Iaşi sunt 99 de persoane dispărute în ultimii 20 ani. „În baza de date a IPJ Iaşi apar, din 1999 şi până în prezent, 99 de persoane dispărute. Dintre acestea, 27 sunt minore”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Ultimele două dispariţii le-au fost semnalate poliţiştilor luni seara, într-un interval de mai puţin de două ore. Ambele apeluri făcute la 112 au fost făcute de părinţi, care au reclamat faptul că fetele lor au plecat şi nu au mai revenit acasă.

 

Primul a apel a fost primit la 112 luni, în jurul orei 21.00, când un bărbat din localitatea ieşeană Holboca le-a spus poliţiştilor că fiica lui a plecat de acasă în jurul orelor prânzului şi nu a mai revenit. Potrivit unor surse judiciare, cei doi se certaseră cu puţin timp înainte, iar fata de 15 ani a decis să îşi facă bagajele şi să plece. Ea ar fi lăsat şi un bilet tatălui, prin care îl anunţa că este bine şi să nu o caute.

Potrivit IPJ Iaşi, fata are 1,65 m înălţime, 43 de kilograme, păr lung negru şi ochi căprui, iar când a plecat de acasă purta un tricou, blugi negri şi pantofi sport negri cu talpă albă.

Cea de-a doua fată care este căutată are 14 ani şi este din localitatea ieşeană Belceşti. Mama ei a cerut ajutor luni seară, speriată că fata nu s-a mai întors după ce a trimis-o până la magazin să cumpere ceva.

Fata are 1,60 metri înălţime, 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr lung şaten, iar când a plecat de acasă purta un tricou alb şi pantaloni gri şi era încălţată cu pantofi sport negri, potrivit IPJ Iaşi.

Taguri:
fete,
căutate,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici