Sibiu: A vrut să semnalizeze un accident pe autostradă şi a fost lovit de maşina din spate

Două persoane au fost rănite, joi dimineaţa, într-un accident la ieşirea spre Agnita, judeţul Sibiu, de pe Autostrada Râmnicu Vâlcea - Deva. O maşină a lovit parapetul median şi a rămas blocată pe banda 2, iar şoferul a coborât să semnalizeze evenimentul, fiind lovit de vehiculul din spate.

565 afișări
Imaginea articolului Sibiu: A vrut să semnalizeze un accident pe autostradă şi a fost lovit de maşina din spate

Sibiu: A vrut să semnalizeze un accident pe autostradă şi a fost lovit de maşina din spate

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin joi dimineaţa la un accident de circulaţie produs pe A1, la km. 242, în zona ieşirii spre Agnita, pe sensul Sebeş - Vâlcea.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe calea 2, un sibian în vârstă de 32 de ani a lovit parapetul median şi a rămas imobilizat pe banda 2. Conducătorul auto a coborât din autoturism, a instalat triunghiurile de avertizare şi a apelat 112 pentru a anunţa evenimentul. În timp ce se afla în spatele vehiculului, şoferul unui alt autoturism condus pe banda 2, un buzoian în vârstă de 50 de ani, nu îl observă şi îl loveşte, intrând apoi în coliziune cu autoturismul implicat în primul eveniment”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Cei doi şoferi au fost transportaţi la spital conştienţi.

Echipajele medicale au acordat asistenţă şoferului în vârstă de 32 de ani cu traumatisme craniene şi traumatisme la picioare, iar celălalt şofer în vârstă de 50 de ani acuză durere lombară. Ambii au fost transportaţi la UPU Sibiu de către echipajul SMURD cu medic şi respectiv echipajul SAJ.

Traficul este deviat prin municipiul Sibiu la ora transmiterii ştirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici