Sibiu: Drumarii au intervenit pentru curăţarea drumurilor naţionale

Angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Sibiu au intervenit, marţi, cu 38 de utilaje pentru deszăpezirea principalelor drumuri din judeţ şi a arterelor importante din municipiu, astfel că traficul se desfăşoară normal.

28 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Drumarii au intervenit pentru curăţarea drumurilor naţionale

Sibiu: Drumarii au intervenit pentru curăţarea drumurilor naţionale (Imagine: Mircea Roşca/MediafaxFoto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, nu s-au înregistrat probleme deosebite din cauza zăpezii, la primele ore după începerea ninsorii, dar meteorologii anunţă că va mai ninge.

Angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Sibiu au intervenit pe principalele artere rutiere cu 38 de utilaje, împrăştiind 150 de metri cubi de nisip şi peste o sută de tone de sare.

Potrivit reprezentanţilor secţiei, în întreg judeţul carosabilul este fără zăpadă, dar este umed.

În municipiul Sibiu, societatea care se ocupă de deszăpezire a început activitatea luni seară.

"În intervalul 22.30 - 06.00, maşinile de deszăpezire au efectuat 14 curse pe traseele principale, adică poduri, viaducte, trafic greu şi Drumul Naţional 1. În această dimineaţă, sunt şapte maşini pe teren şi deszăpezesc în principal aceste artere, urmând ca traseele secundare să fie deszăpezite ulterior", a declarat corespondentului MEDIAFAX Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici