Sibiu: Imagini cu Iohannis cântând imnul, proiectate pe un ecran, în deschiderea Târgului de Crăciun - GALERIE FOTO

Viceprimarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a deschis, vineri seară, Târgul de Crăciun şi a pornit iluminatul festiv de sărbători, invitându-i pe sibieni să cânte imnul împreună cu primarul Klaus Iohannis, imagini cu acesta fiind proiectate pe un ecran de pe scenă.

1283 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Imagini cu Iohannis cântând imnul, proiectate pe un ecran, în deschiderea Târgului de Crăciun - GALERIE FOTO

Sibiu: Imagini cu Iohannis cântând imnul, proiectate pe un ecran, în deschiderea Târgului de Crăciun (Imagine: Silvana Armat/Mediafax Foto)

Viceprimarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a deschis, vineri seara, cea de-a opta ediţie a Târgului de Crăciun şi a pornit iluminatul festiv de sărbători în centrul oraşului, la eveniment fiind prezente câteva mii de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

GALERIE FOTO

De obicei, târgul era deschis de primarul Klaus Iohannis şi mulţi dintre sibienii prezenţi în Piaţa Mare din oraş s-au aşteptat să-l vadă, considerând că este ocazia potrivită de a-şi lua "Rămas bun” de la oraş.

Odată urcată pe scena din centrul oraşului, Astrid Fodor i-a îndemat pe sibieni să recunoască că le lipseşte Klaus Iohannis.

”În această seară nouă ne lipseşte cel care încă este primarul Sibiului, dar din 22 decembrie va fi preşedintele tuturor românilor. În această seară nouă ne lipseşte Klaus Iohannis! Deşi fizic nu este alături de noi, vă asigur că domnia sa, cu gândul, cu inima, cu sufletul, este acum, aici, în Piaţa Mare a Sibiului. Pentru a simboliza acest moment, am rugat colegii să aprindă luminile în biroul domnului primar”, a declarat Astrid Fodor, lumina din biroul primarului fiind vizibilă din Piaţa Mare.

Sibienii au scandat minute în şir numele lui Klaus Iohannis, după care au fost invitaţi de Astrid Fodor să cânte imnul alături de acesta, iar pe ecranul de pe scenă au fost proiectate imaginile dintr-o conferinţă de presă din campania electorală în care Klaus Iohannis cântă imnul.

La eveniment au participat şi reprezentanţi ai mai multor culte religioase.

Preotul ordodox Constantin Necula a îndemnat la rugăciune şi preţuire, în memoria militarilor morţi în accidentul aviatic de la Stejăriş.

La finalul discursurilor, Astrid Fodor a acţionat butonul care aprinde plasa de lumini din Piaţa Mare şi luminile care decorează bradul de Crăciun.

Evenimentul s-a încheiat cu un impresionant concert susţinut de Ştefan Bănică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici