Sibiu: Locatari evacuaţi dintr-un bloc după ce doi concubini s-au certat şi au dat cu spray lacrimogen

Poliţiştii au stabilit că mirosul înţepător care a dus vineri la evacuarea locatarilor dintr-un bloc din Sibiu provenea de la un spray iritant lacrimogen, pe care o femeie l-a folosit împotriva concubinului ei.

196 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Locatari evacuaţi dintr-un bloc după ce doi concubini s-au certat şi au dat cu spray lacrimogen

ISU Sibiu a intervenit vineri la un bloc din oraş, unde, prin apel la 112, a fost semnalată prezenţa unui miros înţăpător.

Aproximativ 30 de locatari au fost evacuaţi în siguranţă, fără a fi înregistrate victime.

În urma verificărilor făcute de ISU, pe scara imobilului s-a constatat prezenţa unei substanţe iritant – lacrimogene, cel mai probabil dispersată dintr-un spray iritant lacrimogen.

Poliţiştii şi jandarmii au identificat doi locatari, o femeie de 41 de ani şi un bărbat de 46 de ani, concubini, domiciliaţi în bloc în apartamente diferite, care s-ar fi certat, iar femeia ar fi folosit împotriva bărbatului un spray iritant lacrimogen.

După evacuarea locatarilor, bărbatul în cauză a consumat băuturi alcoolice în stradă, iar poliţiştii l-au amendat cu 500 de lei. De asemenea, jandarmii l-au amendat cu 200 de lei pentru adresarea de injurii şi ameninţarea femeii, iar pe femeie au amendat-o cu 100 de lei pentru utilizarea spray-ului.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă domestică, urmând a fi stabilită situaţia de fapt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici