Sibiu: O cisternă plină cu 24 tone de bere s-a răsturnat

O cisternă plină cu 24 tone de bere s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în municipiul Sibiu, în apropierea unei benzinării şi a blocat circulaţia într-un sens giratoriu, fără a exista victime în urma accidentului.

104 afișări
Imaginea articolului Sibiu: O cisternă plină cu 24 tone de bere s-a răsturnat

Sibiu: O cisternă plină cu 24 tone de bere s-a răsturnat

Potrivit poliţişilor, şoferul nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu, maşina s-a răsturnat, iar berea s-a scurs pe caldarâm.

Echipajele de poliţişti care au sosit la faţa locului au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei, dar şi din cauza lipsei de experienţă a şoferului. Acesta are 22 de ani şi are permis de conducere de doar o lună.

"Şoferul va fi amendat pentru că nu deţine atestat de profesionist, va fi amendat pentru că nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare pentru că nu avea inspecţia tehnică a maşinii", a declarat, la faţa locului, subinspectorul Costin David de la Biroul Poliţiei Rutiere Sibiu.

În urma accidentului nu au existat victime, însă mii de litri de bere s-au scurs pe carosabil, iar berea care a mai rămas în cisternă a fost aruncată în canal, pentru că altfel cisterna nu ar putea fi ridicată de pe carosabil.

Traficul a fost reluat în totalitate, miercuri la prânz, în sensul giratoriu, după ce autovehiculul a fost ridicat de pe şosea cu ajutorul celor două macarale de mare tonaj aduse la faţa locului.

"Au intervenit şi cei de la Tursib (societatea de transport în comun din Sibiu n.r.) pentru a ridica cablurile, astfel încât cisterna să poată fi repusă pe carosabil fără alte probleme. Nu au existat incidente, iar acum traficul a fost reluat şi carosabilul curăţat în totalitate", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Diana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici